Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Θερμική αγωγιμότητα υψηλής ισχύος οδήγησε το πρώτο νάιλον

Jul 28, 2015

Συστήματα ψύξης λυχνία χρήση αλουμινίου ως υλικό. Λόγω της χαμηλής θερμικής αγωγιμότητας των πλαστικών δεν πληρούν τις απαιτήσεις ψύξης, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον τομέα της θερμικής LED. Πρόσφατα, η εταιρεία DSM λανσάρει νέο τύπο από αγώγιμο πλαστικό, κρατώντας με βάση τα γενικά πλεονεκτήματα των πλαστικών υλικών, αύξηση του συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας, θερμική αγωγιμότητα συντελεστή από πλαστικό 10-50.

Κάτω από τις κοινές προσπάθειες της Philips και DSM, Philips MASTERLEDMR16 νέα φώτα έγιναν στον κόσμο την πρώτη εφαρμογή της υψηλής ισχύος LED, το κοχύλι αργιλίου αντικαταστάθηκε με θερμική αγωγιμότητα από πλαστική StanylTC. Stanyl βελτιώνουν την ευελιξία στο σχεδιασμό και την αντοχή των προϊόντων, καθώς και μείωση του βάρους των προϊόντων και πολλά άλλα πλεονεκτήματα. Τη βιωσιμότητα των μελλοντικών λύσεων θα εφαρμοστεί στη νέα σειρά λαμπτήρες LED της Philips στο σύνολό της.

MASTERLEDMR16 της Philips είναι ένα 4 watt LED λαμπτήρα μπορεί να αντικαταστήσει την επικρατούσα λαμπτήρες αλογόνου χαμηλής τάσης. Το φως εξόδου με 20 Watt λάμπες αλογόνου MR16 λάμπες, επομένως, είναι το πιο σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι μπορεί να εξοικονομήσει ενέργεια έως και 80 και 40 φορές μακρύτερη από ζωής λαμπτήρα αλογόνου.

Μεταλλικά υλικά ως τεχνολογία θερμικών συστημάτων είναι σχετικά ώριμη, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένες ελλείψεις, θερμική αγωγιμότητα των μετάλλων πλαστικό υλικό έχει πολλά πλεονεκτήματα, όπως χαμηλό βάρος, περισσότερο την προστασία του περιβάλλοντος και ασφάλειας, βελτιωμένο σχεδιασμό ελευθερία, εύκολη επεξεργασία, υψηλότερη αποδοτικότητα, εκκίνηση του συστήματος και ούτω καθεξής.