Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Ειδική πυροσβεστική έκτακτης ανάγκης φωτισμού έκτακτης ανάγκης τροφοδοτικό

Jul 28, 2015

1. κοινή ως ηχηρή πυκνωτή C6 βλάβη (βραχυκύκλωμα) ή πίεσης (μαλακό κατανομή), θα πρέπει να αντικατασταθεί από την πίεση πάνω από 1kV και όγκου υψηλής ποιότητας πολυεστέρα ή CBB πυκνωτή.

2. Ανοίξτε το λαμπτήρα πυρακτώσεως. Εάν ο λαμπτήρας δεν είναι ένα σοβαρό μαύρο φωτιστικό πόδι σπασμένο σε παράλληλη 0. 047 μ F/400V πολυεστέρα πυκνωτή χρήση εκτάκτου ανάγκης.

3. Ανοίξτε το κύκλωμα ή για να αλλάξετε την αξία των R1, R2 (R1 αποτυχίες πιθανότερο), η υποκατάσταση της 1/4W υψηλής ποιότητας και αντοχής με την αντίσταση.

4. τρανζίστορ ανοικτό κύκλωμα. Εάν μόνο ένα τρανζίστορ ανοίγει αλλά δεν μπορεί να αντικαταστήσει ένα, και πρέπει να αντικαθίστανται κάθε τάση 400V ή περισσότερα από τα ίδια είδη ζεύγη διακοπτών. Αλλιώς επιρρεπείς σε ρολό φωτισμό ή να κάψει σωλήνα και πάλι.

5. τα φώτα αναβοσβήνουν. Λάμπα χωρίς μια σοβαρή μαύρο, ελέγξτε αν το Δ5, Δ6, κρύο κολλήσεις κοινές ή ανοιχτή, αν Δ5, Δ6 μαλακό κατανομή ή κακό φίλτρο διαρροής πυκνωτή C1 και θα καταστήσει τα φώτα αναβοσβήνουν επίσης.

6. φως στο φως, που μερικές φορές αγγίζουν τη λάμπα να φως ή φως τροχαίο, δεν μπορεί να είναι αρκετή χωρητικότητα της C3, C4, δεν ταιριάζουν.

7. Εάν μια ενιαία λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας εξοικονόμησης ενέργειας φως τα κόκκινα φώτα ή λάμψη φαινόμενο, πρέπει επίσης να ελέγξετε το D1 ~ D4 μαλακό κατανομή, C1 είναι εγκατεστημένο προς τα πίσω, ή διαρροή, σύντομο κύκλωμα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.