Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Shenzhen Dengfeng Power Supply Co, Ltd Jiangxi εργοστάσιο ολοκληρώθηκε

May 14, 2019

QQ图片20190505103247


Shenzhen Dengfeng Power Supply Co, Ltd Jiangxi εργοστάσιο ολοκληρώθηκε. Το νέο εργοστάσιο ονομάζεται Dengfeng Technology (Jiangxi) Co., Ltd.


Η Jiangxi Dengfeng βρίσκεται στην περιοχή Quannan της Νότιας Κίνας. Βρίσκεται κοντά στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ. Η κυκλοφορία αναπτύσσεται και χρειάζονται μόνο 4 ώρες για να οδηγήσετε από την Quannan στο Shenzhen. Η απόσταση είναι περίπου 300χλμ. Στο μέλλον, θα υπάρχει μια σιδηροδρομική γραμμή υψηλής ταχύτητας που θα συνδέει την πόλη με το Shenzhen. Ως εκ τούτου, το μέλλον του Jiangxi Dengfeng αποτελεί μια πολύ σημαντική παραγωγική βάση για ολόκληρη την επιχείρηση κορυφής.


Το νέο εργοστάσιο διαθέτει ένα ανεξάρτητο βιομηχανικό κτίριο με επιφάνεια άνω των 10.000 τετραγωνικών μέτρων. Διαθέτει εργαστήρια παραγωγής φωτισμού έκτακτης ανάγκης και έκτακτης ανάγκης παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, εργαστήρια σφράγισης μεταλλίων ακριβείας, εργαστήρια παραγωγής μηχανών ακριβείας, αυτόματα εργαστήρια ηλεκτροστατικού ψεκασμού και επιφανειακή συναρμολόγηση και ηλεκτρονική παραγωγή ακριβείας.


Στο μέλλον, η παραγωγική βάση θα παράγει περισσότερα από 200 εκατομμύρια γιουάν των προϊόντων ανά έτος για Dengfeng. Ταυτόχρονα, θα προσθέσει τουλάχιστον 100 θέσεις εργασίας στην περιοχή.