Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Προϊόντα φωτισμού των οδηγήσεων στην αγορά της Ιαπωνίας

Jul 28, 2015

Πρώτον, Ιαπωνία LED φωτισμός πρότυπα πιστοποίησης


Σύμφωνα με έρευνα του Te, Ιαπωνία εκεί είναι καμία επίσημη πρότυπα ασφάλειας των προϊόντων LED φωτισμού και πιστοποίηση. Ιαπωνία ηλεκτρικό λαμπτήρα Manufacturers Association ετοιμάσει ένα Ιαπωνία βιομηχανία πρότυπο (JIS) για λαμπτήρες LED προδιαγραφές ασφαλείας των αρχικών δεδομένων, αλλά αυτό θα χορηγείται μόνο μέχρι το επόμενο έτος. Προς το παρόν, η χαμηλή τιμή LED φώτα που καταλαμβάνει το σύνολο της αγοράς, εισαγωγή από ένα πρότυπα φωτισμού LED είναι επικείμενη, υπερπόντιες εταιρείες τώρα θέλει να εισέλθει στην Ιαπωνία αγορά μπορεί να αναφέρεται στις ακόλουθες δύο προδιαγραφές πιστοποίησης.


1, JIS πιστοποίηση (Ιαπωνία βιομηχανικών προτύπων)


JIS πιστοποίηση είναι μια εθνική βιομηχανικό πρότυπο νόμους και αναγνωρίζεται, εθελοντικών προτύπων. JIS πρότυπα πιστοποίησης για μεθόδους μέτρησης πρέπει να ελέγξετε τις πτυχές μοντέλο αριθμός, διαστάσεις, λειτουργία και ασφάλεια των προϊόντων. Όταν ένα προϊόν της ποιότητας σύμφωνα με τα πρότυπα JIS για διασφάλιση της ποιότητας, μπορούν να τεθούν ομαλά σε αγορά της Ιαπωνίας. Αγορές στο εξωτερικό συνολικά 12 χώρες και περιφέρειες τώρα χρήση JIS πρότυπο πιστοποίησης: Κορέα, Βόρεια Κορέα, Ταϊβάν της Κίνας, Κίνα, Ινδονησία, τις Φιλιππίνες, Μιανμάρ, Ταϊλάνδη, και Βιετνάμ, και Μαλαισία, και Ινδία και το Μεξικό.


2, PSE πιστοποίησης


Ήθελαν να εισέλθουν αγορά της Ιαπωνίας, των ηλεκτρικών εταιρειών, ασφάλεια των ΕΣΚ είναι μια υποχρεωτική πιστοποίηση. PSE έχει 2 τύπους σήματα πιστοποίησης: σήμα πιστοποίησης διαμαντιών ΕΣΚ (υποχρεωτικό) χρησιμοποιήθηκε για τα καθορισμένα προϊόντα, σήματα PSE κύκλο (εθελοντική) χρησιμοποιείται για την πιστοποίηση μη καθορισμένο προϊόν. Και πιστοποίηση αυτή μόνο Ιαπωνία αναλάβουν την ευθύνη οι κατασκευαστές ή εισαγωγείς, παρά ξένους κατασκευαστές, στην Ιαπωνία η πολύ αυστηρή πιστοποίηση και έχει μια υψηλή φήμη.