Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Κτίριο τεσσάρων ευκαιρίες επιχειρήσεων φωτισμού LED

Jul 28, 2015

Τύπους κτιρίων είναι συνήθως πάρα πολύ, αλλά ανήκουν βασικά κτήρια κυβερνητικών γραφείων, εμπορικά κτίρια γραφείων, χαμηλά κτίρια κατοικιών και τέσσερις τύπους επιχείρηση κτίριο στο πάτωμα κατάστημα.

, Κτήριο της κυβέρνησης να λάβει υπόψη τέτοια κτίρια οδήγησε φώτα κήπου, κυρίως καλλιτεχνική έκφραση είναι κατανυκτική ατμόσφαιρα, ελαφριά και σαφών ηθικών θεμάτων για να επισημάνετε την εικόνα της κυβέρνησης της σκιάς, έτσι ώστε το φως δεν μπορεί να είναι πολύ φανταχτερό τεχνικές φωτισμού χρησιμοποιεί φως υψηλή φωτεινότητα φωτισμού να τονίσει τη νύχτα της αποθήκευσης ενέργειας και αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά του κτιρίου. Αν κυβερνητικά κτίρια στις δύο πλευρές του τούβλου εξωτερικούς τοίχους στην ελαφριά ανακλαστικότητα είναι υψηλότερη, ως εκ τούτου, υψηλής ισχύος προβολείς φωτισμού αντανακλά το ύψος του κτιρίου και το πλάτος για το σχεδιασμό των κουρτινών γυαλιού τοίχου στη θέση κάτω από τη στήλη στενής γωνίας προβολείς στήλη δομή σαφώς εξέφρασε, μεσαία πόρτα εισόδου πρέπει να χρησιμοποιεί την υψηλότερη φωτεινότητα, για για τον πληθυσμό. Επιπλέει στο ποτήρι το σπίτι πρέπει να τοποθετείται στην κορυφή του narrow γωνία υψηλής ισχύος προβολείς, προβάλλοντας θέσεις τοίχο και το εθνικό έμβλημα, τονίζοντας την εικόνα του κυβερνητικά κτίρια. Εξοπλισμός οροφής αντί για το πλάτος από διαφορετικό χρώμα θερμοκρασία ελαφρύς προβολέας, τονίζοντας τον ορίζοντα που έχτιζε τη στέγη.

Δεύτερο, εμπορικό κτίριο για μεγάλα εμπορικά κτίρια γραφείων συνήθως κύριο σώμα διαιρείται σε: κεντρικό κτήριο παραρτήματος και φούστες _ περισσότεροι από το βάθρο είναι πολύ μεγάλη, έτσι ώστε χρησιμοποιώντας επιχείρηση CI εικόνα, πράσινο οριζόντιες γραμμές, να εκφράσω την ευρεία διαδικασία οικοδόμησης m κεντρικό κτίριο της πλευρικής μάζας του κτιρίου είναι τα καλύτερα Windows που απελευθερώνουν πληροφορίες. Ως εκ τούτου, στο κεντρικό κτήριο και το παράρτημα κτίριο στους τοίχους ολόκληρο πρόσοψη σχεδιασμό LED ψηφιακή σωλήνα με πλούσιο περιεχόμενο, εκφράζοντας την οικονομική δύναμη και ένα υψηλό σημείο εκκίνησης. Για τις κυβερνήσεις και τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν μια διοικητική και επιχειρησιακή πλατφόρμα δημοσίευσης πληροφοριών. Έναν πλούτο των πληροφοριών και της υψηλής τεχνολογίας εικόνας τοποθέτηση της φύσης της λειτουργίας των πελατών των επιχειρήσεων είναι σύμφωνη με την εικόνα του μια μεγάλη πόλη.