Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Η καινοτομία αποτελεί επιτακτική ανάγκη Κίνα πρωτεύουσα φωτισμού που αναζητούν για την αναβάθμιση

Jul 28, 2015

Φωτισμός βιομηχανική αναβάθμιση καινοτομία είναι επιτακτική ανάγκη


Στο Δέλτα του ποταμού Περλ, Zhongshan βιομηχανικό σύμπλεγμα οικονομία είναι πολύ διακριτικό. Το 2007, η βιομηχανική παραγωγή Zhongshan αντιπροσώπευαν περισσότερο από 70% συμπλέγματα αξία της πόλης συνολικής βιομηχανικής παραγωγής.


Πολυάριθμες βιομηχανικές συσπειρώσεις στο Zhongshan στη βιομηχανία του φωτισμού είναι μια σημαντική παραδοσιακές βιομηχανίες, Zhongshan, επίσης γνωστή ως «η Κίνα φωτισμού πρωτεύουσα». Οι περισσότερες συστάδες από της βιομηχανίας φωτισμού, πόλης guzhen, τοπικές επιχειρήσεις φωτισμού που σχετίζονται με περισσότερα από 5.000 επιχειρήσεις, που απασχολούν περισσότερους από 100.000 ανθρώπους, κλίμακα έως 16 δισεκατομμύρια γιουάν.


Ωστόσο, η κατασκευή φωτισμού, φωτιστικών, έχει στο παρελθόν βιομηχανίες εντάσεως εργασίας, τεχνολογικό περιεχόμενο και προστιθέμενης αξίας προϊόντα δεν είναι υψηλή, η αναβάθμιση του βιομηχανικού συμπλέγματος είναι πολύ επείγον. Αναπληρωτής Γραμματέας του Li Qihong Δημοτική Επιτροπή Zhongshan, Δήμαρχος δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Zhongshan είναι η καινοτομία παρά μόνο πιλοτικά πόλη βιομηχανικών συσπειρώσεων στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ. Προηγούμενη διοικητική πόλη για τη διάταξη του βιομηχανικού συμπλέγματος έχει για την υποστήριξη μεγάλων επιχειρήσεων και το μακρύ εκβιομηχάνισης που χαρακτηρίζεται από την αλυσίδα αξίας. Όπως οδήγησε φωτισμού καινοτομίες του βιομηχανικού συμπλέγματος αναβάθμιση «πρωτοποριακή» χώρου, guzhen βιομηχανία φωτισμού πρέπει να βελτιωθεί η μάρκα αλυσίδας επιδράσεις, τεχνολογικές συμμαχίες, του περιφερειακού brands, βιομηχανίας υποστηρίζουν πλήρη καινοτομία κέντρα, κέντρα διανομής και άλλες αναβαθμίσεις για να γίνει πιο σημαίνοντες και ανταγωνιστική βιομηχανική πυρήνα. ”


«Η άφιξη της χρηματοπιστωτικής κρίσης, επηρεάζεται πολύ η βιομηχανία ακίνητων περιουσιών, guzhen του φωτισμού επίσης υπέφερε αρκετά ένα κομμάτι της επιρροής, επιταχύνει την αναβάθμιση και την καινοτομία και ενισχύουν την ανταγωνιστικότητά τους.» Zhongshan guzhen πόλη αντιπρόεδρος Δήμαρχος Wei Hongrui είπε.