Πακέτα ισχύος 10W-DF618H

Αριθμός μοντέλου: DF618H Χαρακτηριστικά ειδικών Χαρακτηριστικά: ◇ Αυτό το κιτ μπορεί να ταιριάζει σε μέγιστο 10w φως και έχει ισχύ εξόδου έκτακτης ανάγκης 2w-10w! ◇ Δεν υπάρχει πλέον οδηγός οδήγησης - Συνδυάστε τον οδηγό LED και τον οδηγό έκτακτης ανάγκης σε μία συσκευή! ◇ Δεν υπάρχει εξώτερη μπαταρία - Ενσωματωμένη μπαταρία μέσα στην θήκη, υποστήριξη για έκτακτη ανάγκη άνω των 3 ωρών ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αριθμός μοντέλου: DF618H

Ειδικότητα

Ονομα Οδήγησε το κιτ τροφοδοσίας έκτακτης ανάγκης
Μοντέλο DF-618H
Υποστήριξη ισχύος LED Μέγιστο 10W
Έκδοση έκτακτης ανάγκης Ισχύς 2W ~ 10W
Τάση εισόδου 85-265VAC, 50/60 Hz
Τάση εξόδου DC30-60V 333mA ± 3%
Τάση μπαταρίας 3.6V / 7.2V
Διάρκεια λειτουργίας έκτακτης ανάγκης > 90 λεπτά με Προσαρμοσμένη
Θερμοκρασία εργασίας Τα: 45 ℃ TC: 70 ℃
Χρόνος φόρτισης > 24 ώρες
Μέγεθος μετατροπέα 122 * 78 * 32 mm

Χαρακτηριστικά επισημάνσεων:

◇ Αυτό το κιτ μπορεί να ταιριάζει σε μέγιστο 10w φως και έχει 2w-10w ισχύ εξόδου έκτακτης ανάγκης!

◇ Δεν υπάρχει πλέον οδηγός οδήγησης - Συνδυάστε τον οδηγό LED και τον οδηγό έκτακτης ανάγκης σε μία συσκευή!

◇ Δεν υπάρχει εξώτερη μπαταρία - Ενσωματωμένη μπαταρία μέσα στο περίβλημα, υποστήριξη για περισσότερο από 3 ώρες φωτισμού έκτακτης ανάγκης!

◇ Καμία πολύπλοκη σύνδεση - Απλή σύνδεση με μόνο 6 θύρες!

◇ Υποστήριξη εξωτραϊκού αισθητήρα ραντάρ!


περιγραφή προϊόντος

Το DF618H είναι ένα επαναστατικό προϊόν που μπορεί να πραγματοποιηθεί από τον παραδοσιακό οδηγό οδήγησης και να έχει κανονική λειτουργία οδηγού οδηγού και φως έκτακτης ανάγκης λειτουργούν μαζί.

Αυτό το κιτ έκτακτης ανάγκης έχει σχεδιαστεί για να μετατρέπει μια ευρεία γκάμα τύπων LED (φως του πίνακα, οδηγημένο φωτισμό, spot light, κλπ.) Που καθιστά τα LED φώτα να μπορούν να συνεχίσουν να εκπέμπουν ενέργεια 2 ~ 10w όταν η κύρια πηγή τροφοδοσίας αποτύχει.

Το DF618H μπορεί να ταιριάζει με την τάση εισόδου από 85V σε 265VAC και το ρεύμα εξόδου περνάει από το οδηγό οδήγησης, καθιστώντας το φωτισμό LED πλήρης φωτισμού έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση βλάβης της κεντρικής τροφοδοσίας.

DF618H σχεδιαστεί με μια μάζα IC, η οποία για να γίνει αυτό το κιτ σταθερή λειτουργία, κύκλωμα απομόνωσης και προστασία χωρίς φορτίο.

Εξεταστική