Σπίτι > Γνώση > Περιεχόμενο

Υποβρύχιο φως των οδηγήσεων

Jul 28, 2015

Ένα. Προφίλ

Υποβρύχιες φως LED, εξ ορισμού είναι μέσα στο νερό κάτω από τις λάμπες, λόγω LED υποβρύχια φως χρησιμοποιείται μέσα στο νερό παρακάτω, πρέπει να λάβει ένα ορισμένο ποσό της πίεσης, έτσι ώστε ο μέσος όρος είναι κατασκευασμένο από 304 ανοξείδωτο χάλυβα υλικά, IP 68, από ποιότητα αδιάβροχοι σύνδεσμοι, οι λαστιχένιες σφραγίδες σιλικόνης.

1. η υποβρύχια λάμπα με LED ως η φωτεινή πηγή, κόκκινο, πράσινο και μπλε μικτό χρώμα αλλαγή κάτω από το φωτισμό του νερού είναι σιντριβάνια, θεματικά πάρκα, εκθέσεις, η καλύτερη επιλογή σας για εμπορική και καλλιτεχνική φωτισμού.

Με DMX512 σύστημα ελέγχου μπορεί να επιτύχει μια ποικιλία από εφέ χρώματος. Μπορεί να βυθιστεί υποβρύχιο για μεγάλο χρονικό διάστημα, βαθμός προστασίας μέχρι IP68? χρησιμοποιεί τη χαμηλή τάση DC τροφοδοτικό, ασφαλές και αξιόπιστο.

Υποβρύχια φώτα τεχνολογία LED για να παράγουν υποβρύχια φώτα LED. Σε σύγκριση με ένα συμβατικό υποβρύχιο φως, LED υποβρύχια φως πράσινο και αλλαγές φωτισμού, ποικίλη, περισσότερο διακοσμητικά, και χρησιμοποιείται ευρέως σε όλα τα είδη των συστημάτων φωτισμού.