Σπίτι > Γνώση > Περιεχόμενο

Τέσσερις είναι οι παράγοντες που καθορίζουν την ποιότητα οδήγησε φωτισμός τοπίων

Jul 28, 2015

Αντοχή στο νερό:

Υπαίθρια φώτα κέλυφος κάτω από την εξωτερική θερμοκρασία και η πίεση αλλάζει συχνά, μεταβαλλόμενες θερμοκρασίες, σκόνη, βρωμιά και υγρασία σε μεγάλο βαθμό επηρεάζει το υπαίθριος φωτισμός κατοικιών, μέσα από την σφραγίδα στο εσωτερικό επηρεάζουν την στέγαση η απόδοση του προϊόντος.

Εάν η κόλληση από την παραγωγή στην τελική συνέλευση, για να αυστηρά ελέγχουν το κλειδί στεγανοποίηση διαδικασία κόμβους, ακόμα και απέναντι σε σύνθετες περιβαλλοντικές συνθήκες δεν θα αδιάβροχο λόγω βλάβης του λαμπτήρα.


Απόδοση ψύξης:

LED του PN διασταύρωση θερμοκρασίας και θερμότητας διασκεδασμού το κέλυφος φωτισμό είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε πρακτικές εφαρμογές. PN διασταύρωση θερμοκρασία και σώμα διαφορές θερμοκρασίας, η μεγαλύτερη, τότε η μεγαλύτερη θερμική αντίσταση, ελαφριά ενέργεια μετατρέπεται σε θερμική ενέργεια καταναλώνεται μαζί με off LED φως αποτυχία μπορεί να είναι πολύ σοβαρές.

Στην παραδοχή της κρατώντας το κόστος χαμηλό και παθητική ψύξη, η χρήση υψηλή θερμική διεξαγωγή μέσο, με νέα φώτα/συσκευές ολόκληρη η δομή, μείωση θερμική αντίσταση, χαμηλότερης θερμοκρασίας συνδέσεων PN, PN διασταύρωση εντός η επιτρεπτή θερμοκρασία λειτουργίας, διατηρούν τη μέγιστη ελαφριά παραγωγή LED.