Σπίτι > Γνώση > Περιεχόμενο

Καλωδίωση φωτισμού έκτακτης ανάγκης πυρκαγιάς

Jul 28, 2015

Ο φωτισμός έκτακτης ανάγκης πρέπει να είναι εγκατεστημένη πάροδοι, διακόπτες δεν έχει οριστεί στη μέση. Αντιεκρηκτικό Φωτιστικό ασφαλείας τύπου δύο-wire και τριών καλωδίων μπορεί να είναι ενιαία σε ένα αποκλειστικό τροφοδοτικό. Ειδική ισχύ ρυθμίσεις σε συνδυασμό ηχώ τους κωδικούς κατάλληλα φωτιά. Περιστροφή της παροχής έκτακτης ανάγκης ενέργειας διαχωρίζονται από το λαμπτήρα, οι η ηλεκτρική σύνδεση πρέπει να χρησιμοποιήσετε καλώδια ανθεκτικά στη θερμότητα, να πληρούν τις απαιτήσεις ασφάλειας πυρκαγιάς.

Σύστημα δύο-wire

Η μέθοδος που χρησιμοποιούνται συνήθως είναι η ειδική έκτακτη ανάγκη φωτισμού μέθοδος, που εφαρμόζεται συνήθως δεν κάνουν χρήση φωτισμού ή 24ωρη συνεχή φωτισμό (δείκτης LED λαμπτήρες που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία), μετά από μια διακοπή ρεύματος, έκτακτης ανάγκης φώτα ανάβει αυτόματα.


Σύστημα τριών καλωδίων

Μέθοδος σύνδεσης για τα φώτα έκτακτης ανάγκης χρησιμοποιείται συχνά από το νόμο, κατάσταση έκτακτης ανάγκης φωτιστικά μπορεί να είναι άνοιγμα/κλείσιμο έλεγχος θόλου, ανεξάρτητα από το όταν ο διακόπτης λειτουργίας είναι στην κατάσταση των φώτων έκτακτης ανάγκης για να ανάψει επάνω το έκτακτης ανάγκης αμέσως. K είναι ο διακόπτης του θόλου.


Πειράζει χρειαμένος την προσοχή

1, οι δυνατότητες σύνδεση να γίνει αντιληπτό, έτσι ώστε να μην τυφλή γραμμής, δεν έχει κανένα κατάλληλο ρόλο?

2 μέρος του φωτισμού και έκτακτης ανάγκης φωτισμός, ως συνήθως, τρίτης γραμμής ελεγχόμενη μέθοδος πρέπει να χρησιμοποιηθεί.

3, για τα δημόσια κτίρια, εάν δεν έχει οριστεί η FCC, όλα τα μέρη των λαμπτήρων φωτισμού έκτακτης ανάγκης μπορεί να τεθεί σε χρήση διακόπτη στη θέση ελέγχου (μοναδικός φανός, ενιαίος έλεγχος ή περισσότερο φως έλεγχο) ή τρίτης γραμμής μέθοδο του κεντρικού ελέγχου στο πλαίσιο διανομής.

4, έργο Κέντρου ελέγχου πυρός προκειμένου να ικανοποιηθούν όταν παρουσιάστηκε η φωτιά, η FCC να ανοίξει πυρ και φωτιά απαιτήσεις φωτισμού έκτακτης ανάγκης.