Σπίτι > Γνώση > Περιεχόμενο

Τρέχοντα προβλήματα της πυρκαγιά φωτισμού έκτακτης ανάγκης

Jul 28, 2015

Συστήματα φωτισμού έκτακτης ανάγκης πυρκαγιάς είναι φωτιά εκκένωση και πυροσβεστικές εγκαταστάσεις, fire προσωπικό εκκένωσαν γρήγορα και πυροσβέστες μπήκε στο κτήριο για τη διάσωση της φωτιάς έχει έναν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στο πλαίσιο. Αλλά σε καθημερινή Πυροσβεστική επιθεώρηση βρέθηκαν, πολλές μονάδες φωτιά φωτισμού έκτακτης ανάγκης σχεδιασμού, επιλογή, εγκατάσταση και χρήση, υπάρχουν πολλά προβλήματα, πυρκαγιάς έκτακτης ανάγκης, φωτισμός την κρίσιμη στιγμή το ρόλο μας.

Πρώτον, η τρέχουσα προβλήματα εφαρμογών φωτισμού έκτακτης ανάγκης πυρκαγιάς.


1, ακατάλληλη επιλογή.


Ορισμένες μονάδες θα φωτιά φωτισμού έκτακτης ανάγκης και συγχέουν αστικές τα φώτα έκτακτης ανάγκης, όσο και τα φώτα έκτακτης ανάγκης της γραμμής, δεν κατάλαβα τις απαιτήσεις του κώδικα φωτιά κράτους για φωτισμό έκτακτης ανάγκης πυρκαγιάς, και όχι χωρίς μια ποιότητα προϊόντων εθνικής πυρκαγιάς εξεταστικό κέντρο προσόντα, με ή χωρίς άδεια παραγωγής κατασκευαστές προϊόντων.


2, έχει ρυθμιστεί σωστά τα μέρη.


Θέση εγκατάστασης φωτισμού έκτακτης ανάγκης πυρκαγιάς, διάστιχο και ύψος, είναι το απαιτήσεις Κωδικός εθνικής πυρκαγιάς, αλλά στην πραγματική εγκατάσταση, σχεδιασμό μονάδων στο αίτημα του σχεδιασμού, και χρήσης δεν είναι εγκατεστημένο σύμφωνα με τις απαιτήσεις της πλήρους, με αποτέλεσμα την πυρκαγιά τρύπες εγκατάσταση φωτισμού έκτακτης ανάγκης.


3, ορίστε τον αριθμό των ελλείψεων.


Πολλοί χρήστες συχνά μονομερής επιδίωξη οικονομικών οφελών, αδιαφορία για την ασφάλεια, φωτιά φωτισμού έκτακτης ανάγκης στο σύνολο, πάρα πολύ, και ακόμη και ορισμένες μονάδες εξακολουθούν να είναι κενό, ακόμα και ρύθμιση τζάκι φωτισμού έκτακτης ανάγκης, ποσότητα δεν μπορεί να εγγυηθεί.


4, ακατάλληλη συντήρηση.


Εξοπλισμό φωτισμού έκτακτης ανάγκης, σε καλή κατάσταση δεν είναι πάντα ικανοποιητική, μπορεί συχνά να δει χρησιμοποιώντας τη μονάδα χωρίς αποσύνδεση τροφοδοσίας για συστήματα φωτισμού έκτακτης ανάγκης, ή φωτισμό ζημιά δεν επισκευάζεται, συντήρησης ή έλλειψη γνώσης καθιστά τη συντήρηση του φωτιστικά σώματα έκτακτης ανάγκης δεν είναι η βελτίωση ενώ απώλεια