Σπίτι > Γνώση > Περιεχόμενο

Εφαρμογή του φωτός διείσδυση στο φωτισμό τοπίων

Jul 28, 2015

Φωτός φώτα φωτισμού είχε εγκατασταθεί στο εσωτερικό του κτιρίου μέσω των Windows ή το γυαλί τοίχων κουρτινών, σχηματίζοντας μπαλώματα των φωτιζουσών επιφανειών ή φωτεινές, βλέποντας από το εξωτερικό τη νύχτα την επίδραση είναι πολύ διακριτικό, πιο έντονα από ό, τι η ομοιόμορφη ακτινοβόληση προβολείς, και έχει το πλεονέκτημα της εξοικονόμησης, εύκολη συντήρηση.


Φως φωτισμού σε συγκεκριμένες πρακτικές, υπάρχουν δύο, μία δεν είναι εγκατεστημένο εντός του ημιδιαφανή φωτισμού, αλλά για να χρησιμοποιήσετε την εσωτερική φώτα, φώτα της νύχτας, αποκαλύπτοντας το φως προς τα έξω, προς το παρόν πιο ελαφρύ φωτισμό σε αυτή την περίπτωση?


Δεύτερη εγκαταστάσεων μεταφοράς μέσα στο δωμάτιο που ειδικά, το σετ στο γυαλί Υαλοπετάσματα, κιονοστοιχίες, διαπερατές δομές ή τέχνη μπαλκόνι και άλλα μέρη.


Εσωτερικός φωτισμός να εγκατασταθεί πάνω ή κάτω από το παράθυρο οριζόντια και κάθετα σε κάθε πλευρά του παραθύρου, που καθορίζεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του σχεδιασμού.

Υπάρχουν πολλά παραδείγματα αυτού του είδους του φωτισμού στο εξωτερικό, όπως η Εθνική Τράπεζα του Σικάγο, Ηνωμένες Πολιτείες Κολοράντο οικονομικών κτιρίου, τον Πύργο του Άιφελ στο Παρίσι και τόσο πολύ μοναδικό. Σαγκάη κυβέρνηση το 2001, είναι ένα από τα δέκα πράγματα μέσα φως μηχανικών, νύχτα της Σαγκάης πιο όμορφη και πιο λαμπερή.

«Στο φως» ιδέα, κάποια αρχιτεκτονικά κομμάτια και ο φωτισμός είναι πολύ καλή μαζί για να σχηματίσουν μια «ελαφριά κωμωδία», ή «φως γλυπτική», μπορεί να επιτύχει πολύ καλό ρόλο να ωραιοποιήσει το περιβάλλον.