Σπίτι > Σχετικά με εμάς

Dengfeng Ltd είναι μια ιδιωτική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2009, που ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή ενός ευρέος φάσματος κιτ μετατροπής φωτισμού έκτακτης ανάγκης, συμπεριλαμβανομένης μιας ολοκληρωμένης ποικιλίας των LED κιτ και συσκευές.

Η εταιρεία επικεντρώνεται στην προώθηση των προϊόντων της μέσω των πελατών καε και όταν απαιτείται παρέχει εργασία και υλικά για την εκτέλεση εργασιών τροποποίησης, διασφαλίζοντας έτσι ότι τα κιτ μετατροπής ενσωματώνονται σωστά σύμφωνα με τα κατάλληλα ευρωπαϊκά, αυστραλία, Αμερική και βρετανικά πρότυπα.

Απασχολούμε πάνω από 100 τοπικούς προσωπικό και είμαστε υπερήφανοι για το άριστο επίπεδο ικανοποίησης παράδοσης μας. Η πλειοψηφία των προϊόντων μας αποστέλλονται με βάση την παράδοση της επόμενης ημέρας, συνήθως οποιαδήποτε παραγγελία που λαμβάνεται πριν από το μεσημέρι θα αποσταλεί για παράδοση την επόμενη ημέρα, ώρα που καθορίζεται με επιπλέον κόστος.

Οι πεπειραμένοι μηχανικοί υπηρεσιών Dengfeng παρέχουν μια ειδικευμένη, τεχνική υπηρεσία 'επιτόπιων εγκαταστάσεων. Οι μονάδες που κατασκευάζονται ή/και οι μπαταρίες που παρέχονται είναι πλήρως εγγυημένες.

Έχοντας μετεγκατασταθεί στο κατά παραγγελία εργοστάσιο μας 3300 τετραγωνικών μέτρων σήμερα, οι πελάτες μας είναι πλέον σε θέση να επωφεληθούν από την αυξημένη ικανότητα και την αποτελεσματικότητα που διαμορφώνεται από αυτή την επένδυση.