Σπίτι > Σχετικά με εμάς

Dengfeng Ltd είναι μια ιδιωτική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2009, που ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή ένα ευρύ φάσμα του φωτισμού έκτακτης ανάγκης κιτ μετατροπής ολοκληρωμένη ποικιλία από LED εξαρτήσεις και συσκευές.

Η εταιρεία επικεντρώνεται στην προώθηση των προϊόντων της μέσω OEM πελάτες και όταν απαιτείται παρέχει εργασία και υλικά για την εκτέλεση εργασιών τροποποίησης, εξασφαλίζοντας έτσι ότι κιτ μετατροπής ενσωματώνονται σωστά σύμφωνα με τα κατάλληλα πρότυπα Ευρωπαϊκής, Αυστραλία, Αμερική και Βρετανοί.

Απασχολούμε πάνω από 100 τοπικού προσωπικού και περήφανοι για το επίπεδο ικανοποίησης μας εξαιρετική παράδοση. Μια πλειοψηφία από τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε επόμενη ημέρα παράδοσης βάση, συνήθως κάθε παραγγελία που έλαβε πριν από το μεσημέρι θα αποσταλεί για παράδοση την επόμενη ημέρα, προθεσμία που ορίζεται στο επιπλέον κόστος.

Dengfengand #39; s έμπειρους μηχανικούς σέρβις παρέχουν ένα ειδικευμένο, τεχνικών και #39; στον παρόντα ιστότοπο #39? υπηρεσία. Τις ενότητες που κατασκευάζονται ή/και τα πακέτα μπαταριών που παρέχονται είναι πλήρως εγγυημένη.

Αφού μεταφέρθηκε στην παραγγελία 3300 τετραγωνικό μέτρο εργοστάσιο μας σήμερα, οι πελάτες μας είναι τώρα σε θέση να επωφεληθούν από την αυξανόμενη ικανότητα και αποτελεσματικότητα διαμορφωμένο από αυτή την επένδυση.